Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

My World Europe'a Yoğun İlgi - BaŞakHaberBaŞakHaber

29 Mart 2024 - 10:25

My World Europe’a Yoğun İlgi

My World Europe’a Yoğun İlgi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

My World Europe’a Yoğun İlgi
Son Güncelleme :

18 Kasım 2010 - 0:10

331 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Ağaoğlu´nun Başakşehir Ayazma Bölgesinde Atatürk Olimpiyat Stadı´na Komşu Olarak İnşa Ettiği My World Europe´ta Satışlar 2 Hafta İçerisinde 1.200´e Ulaştı.

Projeye ilk gununden bu yana devam eden ve satis ofisinde kuyruklara neden olan yogun ilgi nedeniyle 1.659 dairelik ikinci etap satışlarına başlandı.

10 bin peşin daire senin” sloganı ile 24 Eylül´de satışa sunulan 3 bin 100 konuttan oluşan My World Europe´ta satışlar 2 hafta içerisinde 1.200´e ulaştı.

Bugüne kadar 7 bini aşkın ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği projede 2. ve son etap 29 Eylül Çarşamba günü itibariyle satışa sunuldu. Satisa acilan etapta her tipten toplam 1.659 daire bulunuyor.

My World Europe projesine ilginin yoğun olduğuna değinen Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Tuncel, dairelerden 600 adedinin proje lansmana çıkmadan önce satıldığını belirterek “Satış ofisimizde günde 600´ü aşkın müşteri görüşmesi yapılıyor. Projede 400´ü haftasonu olmak üzere şu ana kadar 1.200 adet konut satıldı.” dedi.

Günde Call Center´a 5.000´ün üzerinde arama geldiğini söyleyen Tuncel, “Satış ofisi ve Call Center gece geç saatlere kadar mesai yaptı. Projenin internet sitesinin bugüne kadar yaklaşık 400 bin kişi ziyaret etti, tam 116 farklı ülkeden internet sitemize giriş yapıldı ve kapasite doluluk oranımız yüzde 90´ları buldu, normal ziyaretçi ortalamamız 14 katına yükseldi” diye konuştu. Tuncel, satış ofisinde ikramlar sırasında her gün 150 kilogram döner ve bir o kadar da köfte tüketildiğini de paylaştı.

Türkiye çapındaki TV; radyo, gazete, dergi, billboard´larda, sinema ve internet sitelerinde hatta otobüs duraklarında dahi reklam çalışması yapıldığını anlatan Tuncel şöyle konuştu: “Proje ile ilgili şu ana kadar 1 milyon 250 bin adet inser dağıtıldı, 18 bine yakın katalog ve 30 bin adet My Life dergisi dağıtıldı. Kısa bir sürede 2. etaptan da ciddi miktarda satış yapılmasını bekliyoruz.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi