Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Başakşehirli Gençlik Atatürk'ü Andı - BaŞakHaberBaŞakHaber

29 Mart 2024 - 08:14

Başakşehirli Gençlik Atatürk’ü Andı

Başakşehirli Gençlik Atatürk’ü Andı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Başakşehirli Gençlik Atatürk’ü Andı
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2011 - 13:00

294 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Tören, Bahçeşehir Tören Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Taner Aydın, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından çelenk konulması ve Başakşehir’de bulunan siyasi parti temsilcileri, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının saygı merasimi ile başladı.

Çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Taner Aydın ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Eminyet Müdürü Ekrem Güneyisi gençlerin ve halkın bayramını kutladı.

Günün anlamını ifade eden bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baltacı: Bu tarihte Türk milleti esaret altında yaşamayacağını kutsal topraklarına sahip çıkacağını göstermiştir.

Bugünkü mevcudiyetini ve özgürlüğünü o günlerde yapılan mücadele ve kararlılığa borçluyuz. Büyük özverilerle kurulan Cumhuriyetimiz de siz gençlere emanettir. Sizler Atatürk’ün gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine bizleri ulaştıracaksınız. Bu düşüncelerle yüce önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi anıyor ve en içten duygularımla saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başakşehir Ticaret Lisesi öğrencilerinden Zeynep Burcu Sönmez gençlik adına hazırladığı konuşmayı okurken, Özel Ensar Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Melike Yurtoğlu bir şiir seslendirdi. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi bir kez daha seslendirilerek gençliğin görevleri vurgulanırken ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü ödüllerini verdiler.

Başakşehirli okullarda özenle hazırlanmış çeşitli folklör, dans, akrobasi ve müzik içeren gösterilerin olduğu rengarenk görüntüleri Başakşehirli vatandaşlar ilgiyle izlediler.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi