Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Ağlatan Buluşma - BaŞakHaberBaŞakHaber

19 Nisan 2024 - 06:15

Ağlatan Buluşma

Ağlatan Buluşma

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Ağlatan Buluşma
Son Güncelleme :

26 Aralık 2012 - 20:25

328 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Filistinli cesur kız Ahed Tamimi, Mavi Marmara Şehidi Cevdet Kılıçlar’ın ismi verilen Bilgievi öğrencileri ile buluştu. Görüşmeyi haber alan 75 yaşındaki Mustafa Kaya Tamimi’yi görmek için Bilgievine geldi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Kaya, Ahed Tamimi’ye sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada Kaya, Tamimi’nin elini öperek “Bu küçük kız hiç birimizin yapamadığını yaparak İsrail askerlerine karşı durdu. Bu küçük kızın büyük kalbi beni ihya etti, benim torunumdur. Ben İsrail askerleri ile bu yaşıma rağmen savaşırım” dedi.

Mavi Marmara şehidi Furkan Doğan’ın akrabası olduğunu dile getiren Mustafa Kaya ‘Bu cesur kızın Başakşehir’e geleceğini bilbordlardan öğrendim, belediyeyi arayarak bilgi aldım, koşarak yanına geldim. Allah’ıma şükürler olsun gördüm ve kalbime bastım’ dedi.

Tamimi bugün “Hanzala Cesaret Ödülü” nü alacak

Ağabeyi, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınınca İsrail askerlerine kafa tutarak dünya gündemine oturan cesur kız Ahed Tamimi, Başakşehir Belediyesi tarafından kendisine verilecek olan  “Hanzala Cesaret Ödülü” Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın elinden alacak.

Ahad Tamimi 26 Aralık Çarşamba günü Başakşehir’de “Daralan Vakitler Ülkesi Filistin” söyleşisine  katılacak.

Filistin’in tarihi sürecinde dünü, bugünü ve yarınının masaya yatırılarak etraflıca tartışılacağı panele konuşmacı olarak; İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Prof Dr. Ahmet Ağırakça, Gazeteci-yazar Turan Kışlakçı, Gazze İslam Üniversitesi temsilcisi Moin Naim, Televizyon programcısı Ümit Sönmez katılacak.

“Filistinde çocuk olmak resim sergisi” nin de açılışını da yapacak olan Tamimi’ye açılış öncesi “Hanzala Cesaret Ödülü” verilecek.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi