Sağlık Bakanlığına atanan Mehmet Müezzinoğlu, yeni görevinde ilk ziyaretini Başakşehir Belediye Başkanlığına yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabinede yapılan son değişikliklerle Sağlık Bakanlığına atanan Doktor Mehmet Müezzinoğlu, ilk ziyaretini Başakşehir Belediyesine yaptı. Başakşehir ilçe sakini olan Bakan Müezzinoğlu ziyaretinde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından kapıda karşılandı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun belediyeyi ziyaretinde İlçe Kaymakamı Cevdet Can, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Selim Köroğlu, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel ve meclis üyeleri de hazır bulundu.
Sağlık Bakanlığına atandığı ilk dönemin yoğun geçeceğini belirten Bakan Müezzinoğlu bu yüzden ilk ziyaretini özellikle ikamet ettiği Başakşehir Belediyesine gerçekleştirdiğini belirtti.
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise ilçe sakinlerinden birinin bakan olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek Bakan Müezzinoğluna yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca Başkan Uysal Sağlık Bakanının kendilerini ziyaret etmesinin büyük onur olduğunu ve kendilerini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.