Klarnetin değerli ismi Hüsnü Şenlendirici, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezinde muhteşem bir konser verdi.
Ev sahipliği yaptığı birbirinden güzel konserler ve tiyatrolarla sezona damgasını vuran Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezinin bu hafta konuğu ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendiriciydi.
Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi Başakşehire Çok Yakışmış
Konserden önce görüşlerini aldığımız klarnet ustası, Dünyanın her yerinde konserler verdim, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezine ilk defa geldim ve hayran kaldım. Bahçeşehirde olmaktan çok mutluyum. Arkadaşlarım Aytaç Doğan, Emrah Günaydın, Ömer Arslan, İlter Koca ile birlikte keyifli bir konser olacağını düşünüyoruz. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi Başakşehir e çok yakışmış, tekrar konser vermek isteri´ şeklinde konuştu.
Alkışlarla Uğurlandı
Dünyanın en önemli müzik okulu olan Berklee Üniversitesinde Türk müziği ve makamları üzerine dersler veren klarnetin usta sanatçısı Hüsnü Şenlendirici konserden alkışlar eşliğinde uğurlandı.