Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Milletvekili Zeyid Aslan Vadi'deydi - BaŞakHaberBaŞakHaber

28 Mart 2024 - 11:50

Milletvekili Zeyid Aslan Vadi’deydi

Milletvekili Zeyid Aslan Vadi’deydi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Milletvekili Zeyid Aslan Vadi’deydi
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2013 - 23:21

301 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Üç bölgede düzenlenen etkinlikleriyle Ramazan’ın manevi atmosferini, coşkusunu alanlara taşıyan Başakşehir Ramazan programları, siyaset dünyasının tanınmış simalarını ilçede ağırlamaya devam ediyor.

Sular Vadisi etkinlik alanını ziyaret eden Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Zeyid Aslan yaptığı açıklamada Başakşehir’in gelecekte önemin artacağına dikkat çekerek “Ak Parti´nin 2013’de hedef olarak koyduğu ‘Marka Şehirler’ için ilçeler yarışıyor. Ben yapılan çalışmalarla Başakşehir’in marka şehirler sıralamasında ilk sıralarda yer alacağını düşünüyorum” dedi.

‘Başakşehir, marka şehirler sıralamasında ilk sıralarda yer alacak’

Başakşehir İstanbul’da yakın takip ettiğimiz ilçelerden birisi. Ayrıca, Başakşehir’de evim olduğu için İstanbul’a geldiğimiz zaman ilçedeki gelişmeleri yakinen takip etme imkânı buluyorum diyen Milletvekili Av. Zeyid Aslan, Başakşehir’in en büyük özelliği Başbakanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde temellerinin atılmış olmasıdır. Yeni şehircilik anlayışının ilk temellerinin atıldığı bir ilçe olması nedeniyle de Türkiye içinde önemli bir ilçedir dedi. Milletvekili sözlerine şöyle devam etti “Başakşehir Belediyesi alt yapı sorunları fazla olmayan kültürel çalışmalara önem veren bir ilçemiz. Ramazan boyunca Ankara’da, Tokat’ta birçok etkinliğe katıldım. Şu andaki Sular Vadisi’ndeki etkinlikleri görünce diğer etkinliklerin çok sönük kaldığını gördüm. Bu etkinliklerin bence en önemli özelliği stantlarda insani yardım kurumlarının yer almasıdır. Ramazan’ın manevi ruhuna uygun olarak bu kurumlar vasıtasıyla mazlum insanlara ulaştırılıyor olması çok güzel”

Türkiye’nin en büyük İmam Hatip Lisesinin Başakşehir’de yapılıyor olması çok önemli, lisenin isminin M.Emin Saraç olması bir Tokatlı olarak ayrı bir özellik arz ediyor diyen Milletvekili Aslan, Başakşehirle ilgili projeleri de değerlendirdi “3. Köprünün bağlantı yollarının Başakşehir’den geçecek olması, Kanal İstanbul’un belirli bir noktasının Başakşehir’den geçecek olması önümüzdeki süreçte ilçeyi Turizm, ilim ve kültür merkezi haline getirecek. O yüzden Belediyemizin çalışmalarını biraz daha yoğunlaştırması gerekebilecek. Çünkü; Ak Parti´nin 2013’de hedef olarak koyduğu ‘Marka Şehirler’ için ilçeler yarışıyor. Bu yarışta Başakşehir avantajlı ve bu avantajını daha iyi kullanması gerekiyor. Ben yapılan çalışmalarla Başakşehir’in marka şehirler sıralamasında ilk sıralarda yer alacağını düşünüyorum”

Sular Vadisi Ramazan etkinlik alanını dolaşan Zeyid Aslan vatandaşlarla sohbet etti.

Vadi’de ilahiler, Bahçeşehir’de Urfa Sıra Geceleri ezgileri yankılandı

İlçe’de üç bölgede devam eden Başakşehir Ramazan etkinlikleri bu gece Urfa Sıra Gecelerini Bahçeşehir’e taşıdı. Vadi’de, etkileyici sesi ve içten yorumuyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan sanatçı Mustafa Cihat yer alırken, Kayaşehir’de şiirin dokunaklı sesi İbrahim Sadri vatandaşlarla buluştu.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi