Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Cevdet Kılıçlar Bilgievi "Maşallah" Aldı - BaŞakHaberBaŞakHaber

19 Nisan 2024 - 06:57

Cevdet Kılıçlar Bilgievi “Maşallah” Aldı

Cevdet Kılıçlar Bilgievi “Maşallah” Aldı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Cevdet Kılıçlar Bilgievi “Maşallah” Aldı
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2013 - 19:57

347 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Hacı Ahmet Cami´nin açtığı Yaz Kur´an Kursu´nun kız öğrencileri, Kalbimdeki Kur’an programında buluştu.

Programa, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, Kültür Müdürü Basri Akdemir, Hacı Ahmet Cami hocası Selahattin Gül, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Cevdet Kılıçlar Bilgievi´nde yapılan programda öğrenciler kurs süresince öğrendiklerini sergileyerek ailelerinden bolca alkış ve maşallah aldı. Başakşehir Belediyesinin sunduğu imkanla ilk kez cami dışında yapılan kurs etkinlikleri, Hatice Dinçer isimli öğrencinin Kur´an Tilaveti’yle başladı.

Öğrenciler, Kur´an öğrenirken, farklı etkinliklerle de buluştu

Kur´an kursunda yapılan farklı etkinliklerden biride çocukların Bilgievi’nde ki müzik öğretmenleriyle birlikte kurdukları ilahi grubuydu. Ömer Karaoğlu´nun ‘Kuşlar’ isimli ilahisini başarıyla seslendiren minik müzisyenler velilerini duygulandırdı. Peygamberimizin çağları aşan mesajları ile dolu olan sözlerini Arapça ve Türkçe okuyan İnciler sınıfından Amira isimli öğrenci, güzel telaffuzu ile hadisleri salona tebliğ etti.

Dürüstlük ile ilgili hem eğlenceli, hem öğretici unsurların bulunduğu mini oyunda ise, önemli kıssalar ve vurgular vardı. Bizlere arkadaşlık yapacak şeyin ‘Güzel Ahlak’ olduğunu ifade eden oyunda öğrencilerin performansı büyük alkış aldı.

Yıldızlar sınıfından Ayşe Akdemir´in Seni Anlatmak isimli şiiri okumasının ardından, Benim sevgili Peygamberim isimli şarkı yer aldı.

Kursu başarı ile tamamlayanlar sertifikalarını aldılar

Kur’an kursunu başarıyla tamamlayan öğrenciler etkinliğin sonunda sertifikalarını alarak Kur´an öğrenmenin sevincini yaşadılar. Hacı Ahmet Camii Kız Kur’an kursundan Selahattin Gül Bilgievi’nde çalışan herkese teşekkür ederek, onların gayretleri ile çocukların bu şekilde yetiştiğini ifade etti. Peygamberimiz Hz. Muhammed´in (s.av) “Kalbinde Kuran’dan bir ayet olmayan kimse harap olmuş bir ev gibidir”dediğini hatırlatarak, Kur’an’ın rehberliği ile hayatımızı yaşamayı Allah(c.c) nasip etsin temennisinde bulundu ve öğrencileri tebrik etti.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi