Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Mustafa Sandal’dan enerjisi yüksek bir konser - BaŞakHaberBaŞakHaber

29 Mart 2024 - 08:21

Mustafa Sandal’dan enerjisi yüksek bir konser

Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Sandal, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’de sahne aldı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Mustafa Sandal’dan enerjisi yüksek bir konser
Son Güncelleme :

05 Mart 2014 - 19:55

414 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Sandal, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’de sahne aldı. Enerjisi biran bile düşmeyen konserde Sandal, parçalarını BKSM’nin tamamını dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.

Ev sahipliğini Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel’in yaptığı konserde, Sanatçı enerjisi ve sempatik tavırlarıyla Bahçeşehir izleyicisinden tam not aldı.

BKSM’nin akustiği muhteşem

Sanat hayatında 20 yılı geride bırakan Mustafa Sandal, konser öncesi yaptığı açıklamada BKSM’nin akustiğinin muhteşem olduğunu dile getirdi. Sandal, sözlerini şöyle sürdürdü, “ İstanbul’un en büyük eksiği böylesine güzel konser salonlarıydı. Bu güzel salonu biz sanatçılara kazandıran Başkanımıza ve Nurettin Bey’e çok teşekkür ediyorum.  İzleyicilerim beni 20 senedir tanıyor. Ama bana daha dün gibi geliyor. Benim temel amacım mutlu bir insan olmaktı, çok şükür dinleyenlerim sayesinde mutlu bir adamım” dedi.

BKSM sahnesine hayranlarının tezahüratları ve alkışları eşliğinde giren Mustafa Sandal, konserine ‘Vazgeçilmek bedava’ parçasıyla başladı. Konser süresince enerjisi ile tüm izleyenleri etkisi altına alan Sandal; Demo, tesir altındayım, suç bende, dağlar dağlar, bu kalbi iki kişi paylaşamaz, pazara kadar, geçmiş olsun, araba gibi geçmişten günümüze sevilen parçalarını seslendirdi.

Sanatçı alkışlarla uğurlandı.

Süper Star BKSM’ye geliyor

Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, Mustafa Sandal’a teşekkür ederek, gecenin anısına çiçek takdim etti, “Mustafa Sandal ülkemizin erkek starıdır. Sizi Başakşehir’de ağırlamaktan onur duyuyoruz.” dedi.

Başkan Yardımcısı Ertemel konuşmasında, 08 Mart Cumartesi günü Süper Star Ajda Pekkan’ın BKSM’de  sahne alacağı müjdesini verdi.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi