Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Milletvekili Ünal Kacır, Kayabaşı iftarına katıldı - BaŞakHaberBaŞakHaber

19 Nisan 2024 - 07:04

Milletvekili Ünal Kacır, Kayabaşı iftarına katıldı

Ramazan ayında on binlerce mahalle sakinini, sokak iftarlarında bir araya getiren Başakşehir Belediyesi, Kayabaşı Mahallesi sokak iftarında Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal Kacır’ı ağırladı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Milletvekili Ünal Kacır, Kayabaşı iftarına katıldı
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2014 - 12:55

447 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Ramazan ayında on binlerce mahalle sakinini, sokak iftarlarında bir araya getiren Başakşehir Belediyesi, Kayabaşı Mahallesi sokak iftarında Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal Kacır’ı ağırladı.  Milletvekili Kacır, Kanal İstanbul’un ilçeden geçeceği bildirerek, projenin ilçeye artı değer katacağını, söyledi.

Sokak iftarları ile Ramazan’ın manevi atmosferini mahallelere taşıyan Başakşehir Belediyesi siyaset dünyasının tanınmış simalarını ilçede ağırlamaya devam ediyor. Ramazan’ın 14.gününde düzenlenen Kayabaşı Sokak İftarına Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal Kacır katıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Milletvekili Kacır’ın yanı sıra; Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Kadın Kolları Başkanı Sevgi İlhan, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları; Murat Şahin, Yasin Kartoğlu, Haluk Dikbaş ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

İftar öncesi Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal Kacır, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel ile birlikte alanı gezerek vatandaşları selamladı. Edilen dualarla açılan iftar, dualarla tamamlandı.

Kanal İstanbul, Başakşehir’e artı değer katacak

Vatandaşların Ramazan’ını tebrik eden Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal Kacır yaptığı selamlama konuşmasında, “Her ne kadar başka bölgelerde sorumlu olsam da fırsat buldukça Başakşehir’e gelmeye çalışıyorum.  Başbakanımız R. Tayyip Erdoğan’ı inşallah ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bayramlara bir bayram daha eklenecek, 10 Ağustos Bayramı da şimdiden kutlu olsun.” dedi.

Başakşehirle ilgili düşüncelerini de dile getiren Milletvekili Kacır,  Kanal İstanbul’un Başakşehir’den geçeceğiniz belirtti, “Ben de Başakşehir’de oturuyorum. Başakşehir önü açık, umut vaat eden bir ilçe. Kanal İstanbul’un da ilçemizden geçiyor olması ayrıca Başakşehire değer katacak. Daha güzel, modern, daha yaşanabilir bir ilçe olmasında her geçen gün bir adım daha atılıyor.  Orta Bölgelerimizde inşallah bu gelişmenin içersinde diğer bölgelerimizin düzeyine çıkacak ve bizlerde mutlu olacağız.”

Milletvekili Ünal Kacır, Kayabaşı sokak iftarını da değerlendirdi, “Geçtiğimiz yılda sokak iftarına katılmıştım, bugün de burada olmaktan çok memnunum. Diğer Ak Partili Belediyelerde olduğu gibi Başakşehir’de de sokak iftarları çok tutuluyor, katılım yüksek oluyor. Açık hava ve güzel bir ortam var.  Vatandaşlarımızla aynı sofrada bulunmaktan mutlu oluyoruz.”

‘Kayabaşı’nın köy havasını koruyacağız’

Vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kayabaşının imara açılacağı bildirdi, “30 Mart seçimlerinde İstanbul’’da oylarını en çok artıran ikinci ilçe olduğumuz için en fazlada çalışan ilk üç ilçe arasında olmalıyız. Kayabaşının imarını 3 katlı olarak yapacağız. Burası çok eski bir köy. Kayabaşının köy havasını böylelikle koruyacağız.  Yüksek binalarda yaşayanlar buraya özenecek.”

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi