Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Mahalle Akademi Başvuruları Başladı - BaŞakHaberBaŞakHaber

25 Nisan 2024 - 22:27

Mahalle Akademi Başvuruları Başladı

Mahalle Akademi İkinci dönem başvurularımız açılmıştır.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Mahalle Akademi Başvuruları Başladı
Son Güncelleme :

15 Eylül 2019 - 0:19

491 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Mahalle Akademi geleceğin yetişkinlerine, hızla değişen dünyanın taleplerine ve ihtiyaçlarına karşılık gelen yaratıcı düşünme ve adaptasyon becerileri kazandırmayı amaçlayan, mentörlerin desteğiyle yaparak, keşfederek, birlikte öğrenmelerine ortam hazırlayan bir interaktif eğitim merkezidir.

Her bir öğrenci, 28 Eylül gününden itibaren, her hafta sonu Cumartesi ya da Pazar, saat 10:00 ile 16:00 arasında, eğitim görecektir.

Proje bazlı atölye çalışmaları şeklinde sürdürülecek eğitimde mentörler, takımlar halindeki öğrencilere destek olacak. Her sınıfta en az 3 mentör olacaktır.

Dönem sonunda İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğrencilerin projelerini sergileyebilecekleri bir Maker Faire yapılacaktır.

Öğrencilerin Mahalle Akademi’ye ulaşımı ücretsiz servislerle karşılanacaktır.

Başvuranlar arasından 100 öğrenci seçilecektir. Formu öğrenci velisinin desteği olmadan doldurmalıdır. İlk bölümde onu tanıyabilmemiz için kişisel bilgilerini isteyeceğiz. İkinci bölümdeyse neden Mahalle Akademi’ye katılmak istediğini anlatmasına yardımcı olacak bazı sorular bulunuyor.

Mahalle Akademi seçim sürecinde iletişimde olabilmemiz ve kriterlere uygunluğunu görmek için biraz bilgiye ihtiyacımız var.

Geçen dönem neler yaptığımızı izlemek isterseniz: https://youtu.be/swX7giyX1Hc

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Yeni Medya Odaklı İnteraktif Öğrenme ve Uygulama Merkezi Projesi kapsamında hazırlanan bu başvuru formunun İstanbul Kalkınma Ajansı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup, içerik ile ilgili tek sorumluluk Başakşehir Kaymakamlığı’na aittir.

İkinci dönem başvurularımız açılmıştır. Başvurular sadece Başakşehir ilçe sınırları içerisinde bulunan resmi ortaokullarımızın öğrencilerine yöneliktir.

Lütfen buraya tıklayarak başvuru yapınız: http://bit.ly/mahalleakademi2

Geçen dönem neler yaptık ve velilerimiz neler söylemiş izlemek için buraya tıklayın: http://bit.ly/mahalleakademinedir

(BHA) – Başak Haber Ajansı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi