Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BİZ’İM GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ - BaŞakHaberBaŞakHaber

18 Nisan 2024 - 08:18

BİZ’İM GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) Projesi’nin gönüllü gençleri,13 Mart Dünya İyilik Günü’nde örnek bir davranışa imza attı. BİZ’im gençler, Pazartürk’te alışveriş yapan Başakşehirlilerin çantalarını taşıyarak yüzlerini güldürdü.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BİZ’İM GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Son Güncelleme :

14 Kasım 2019 - 1:20

406 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen BİZ projesi, Dünya İyilik Günü’nde hem yüzleri güldürdü hem de gençlerin toplumsal duyarlılığını artırmaya yönelik bir iyilik çalışmasının öncüsü oldu.

BİZ’im gençlerden bir iyilik hareketi daha 

Gönüllü gençler, Bahçeşehir’de bulunan Pazartürk pazar alanında alışveriş çantalarını taşımakta zorlanan ve yükü ağır olan gencinden yaşlısına, hamile ve engelli Başakşehirlilerin çantalarını taşıyarak bir iyilik hareketi başlattı.

“Bizim gençlerimiz böyle olmalı”

Çantalarını taşımakta zorlanan emekli öğretmen Ayşe Akdağ, yardımına koşan geçleri görünce duygulandı. “Bizim gençlerimiz böyle olmalı” diyerek gençleri takdir eden Akdağ, “Benim yetiştirdiğim evlatlar, sizleri yetiştiriyor. Böyle olaylara şahit olukça gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. 

Alışveriş yaparken çantalarını nasıl taşıyacağını kara kara düşündüğünü söyleyen Hayri Öztekin de, “Gençleri karşımda görünce içim ferahladı. Bizim zamanımızda da böyleydi. Umarım bu gibi davranışlar Başakşehir’den başlayarak önce Türkiye’de sonra bütün dünyada aratarak devam eder” dedi.

Bir tebessüm yetiyor…

Gönüllü gençler, gün boyunca yardım etmekten yorulmadıklarını ifade ederek, “İnsanların elinden yükünü aldığımızda yüzlerinde oluşan tebessüm taşıdıklarımızı hafifletmeye yetti. Bizler, böyle anlamlı projelerde gönüllü olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi