Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞKAN KARTOĞLU ŞEFFAF KÜRSÜ’DE BAŞAKŞEHİRLİLERLE BULUŞTU - BaŞakHaberBaŞakHaber

29 Mart 2024 - 09:54

BAŞKAN KARTOĞLU ŞEFFAF KÜRSÜ’DE BAŞAKŞEHİRLİLERLE BULUŞTU

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan “Şeffaf Kürsü” programında Başakşehirlinin merak ettiği soruları cevapladı. Başakşehirlilerin yoğun katılım gösterdiği programda Başkan Kartoğlu, ulaşımdan kültür ve yaşam merkezlerine, yol çalışmalarından hayata geçirilecek yeni projelere kadar birçok alanda açıklamalarda bulundu.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞKAN KARTOĞLU ŞEFFAF KÜRSÜ’DE BAŞAKŞEHİRLİLERLE BULUŞTU
Son Güncelleme :

22 Mart 2021 - 21:52

397 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Şeffaf Kürsü programında Başakşehirlilerle bir araya geldi. Başakşehirli komşularının sosyal medya mecraları üzerinden sorduğu soruları canlı yayında cevaplama imkânı bulduğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, “Kovid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze görüşmeleri yeteri kadar yapamıyoruz. Başakşehirli komşularımızın merak ettiği soruları Şeffaf Kürsü programımızda cevaplama imkânı bulduk” dedi

3. Köprü bağlantı yolu ulaşımını kolaylaştıracak

En çok sorulan soruların başında Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu geldi. Şehir içi ulaşımda kolaylık sağlayacak olan köprü bağlantı yolu hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, “5. Levent’ten Başakşehir askeri bölgesine gelen karayolları hattı tamamlandı. Yakın zamanda buranın açılışı yapılacak. 5. Etap’dan başlayıp, Şahintepe ve Güvercintepe Mahallelerimizin arkasından devam ederek Tatarcık bölgesine ulaşan, oradan da Hadımköy ve 3.Köprü bağlantı yoluna giden bir karayolu hattı olmuş olacak. Burası tamamlandığında otobana inmeden 3. Köprü bağlantı yoluyla şehir içi ulaşımda kolaylık sağlanacak.” değerlendirmesinde bulundu.

İlk haftadan bin 500 başvuru

Espor merkezi hakkında merak edilen soruları cevaplayan Başkan Kartoğlu, “Kısa süre önce Başakşehir Espor Merkezi’mizi kurduk. Yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başladık. İlk hafta bin 500 başvuru aldık. Espor merkezimizde gençlerimize bu işi profesyonel olarak yapabileceklerini göstermek istiyoruz. Doğru bilgi paylaşımında bulunarak, esporun yeni yeteneklerini Başakşehir’imizde çıkartacağız. Yakın zamanda yeni eğitim sınıflarımı açarak öğrenci sayımızı da arttıracağız” ifadesini kullandı.

Gençler kültür ve yaşam parklarını çok sevdi

Başak Mahallesi’nde yeni yapılacak kültür ve yaşam parkı hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, “Gençlerimiz bu merkezlerimize yoğun ilgi gösteriyor. Var olan merkezlerimize ilave olarak yeni merkezleri de hızlı bir şekilde yapmaya başladık. Bunlardan biri de Başak Mahallemizdeki kültür ve yaşam parkımız olacak. Yapımına başladığımız kültür ve yaşam parkımızın içerisinde birçok aktivite alanı tek çatı altında toplamış olacağız. 2022 yılının ortasına kadar bu muhteşem eseri Başakşehirlinin hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Sevimli dostlarımızın yeni yuvası olacak

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi projesinin son durumu hakkında hayvanseverleri bilgilendiren Başkan Kartoğlu, “Geçtiğimiz aylarda hayvan hastanesi projemizin temelini attık. Her türlü ameliyatların yapılabileceği çok güzel bir merkez hazırlıyoruz. Bittiği zaman sadece ilçemizin değil bölgenin de merkezi konumunda olacak. Sevimli dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını bu merkezde karşılamış olacağız” dedi.

Tramvay hattı yıl sonunda hizmete açılacak

Güvercintepe Mahallesi’nde başlatılan nostalji tramvay projesinin detaylarını anlatan Başkan Kartoğlu, şunları söyledi:

“Projeminiz köprü ayaklarını tamamlamış durumdayız. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Tramvay hattı projemizi bu yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Vatandaşımızın ihtiyacı varsa tabi ki tramvay da yaparız. Hedefimiz bütün mahallelerimizde buna benzer uygulamaları hayata geçirerek konforlu ulaşımı kazandırmaktır.”

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi