Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARA ÖZEL AİLE VE İNSAN İLİŞKİLERİ EĞİTİMİ - BaŞakHaberBaŞakHaber

18 Nisan 2024 - 23:13

BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARA ÖZEL AİLE VE İNSAN İLİŞKİLERİ EĞİTİMİ

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) öncülüğünde düzenlenen, eğitimci Derya Pervanoğlu’nun “Can Kulağıyla Gönül Aklını Bulur” seminerleri tamamlandı. Katılımcılar sertifikalarını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun eşi Kübra Kartoğlu’nun elinden aldı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARA ÖZEL AİLE VE İNSAN İLİŞKİLERİ EĞİTİMİ
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2021 - 21:10

346 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi(BAKMER) tarafından Başakşehirli kadınlara özel olarak düzenlenen etkinlik ve seminerler büyük ilgi görüyor. Eğitimci Derya Pervanoğlu tarafından Başakşehirli kadınlara yönelik düzenlenen “Can Kulağıyla Gönül Aklını Bulur” semineri tamamlandı.

İnsan ve toplum ilişkileri değerlendirildi

Başakşehirli kadınların yoğun katılım gösterdiği ve 4 hafta süren seminerde; “Bulaşıcı Ahlak ve Bağışıklıklarımız”, “Elinden Geleni Aklına Koy”, “Ağrıyınca Çiçek Açar”, “Akıl Yoldadır, ne Yaşta ne Başta” konu başlıkları üzerine eğitimler verildi. Düzenlenen seminerde insan ilişkilerinden aile hayatına kadar birçok konunun ele alındığını belirten Derya Pervanoğlu, “İnsanın varoluşundan çocukluğuna, gençliğine, yetişkinliğine ve aile hayatına kadar birçok konuyu değerlendirmek imkânı bulduk. Eğitimlerde, önce kendimizle sonra çevremizdeki tüm varlıklarla olan ilişkilerimiziiyileştirme ve geliştirme üzerine çalıma yaptık.” değerlendirmesinde bulundu.

“Başakşehirli kadınlarımızın her zaman yanında olacağız”

Seminere katılan Başakşehirli kadınlara ayrı ayrı teşekkür eden Kübra Kartoğlu, “Bir seminerimizin daha sonuna geldik. Başakşehirli kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. Sadece bununla sınırlı kalmayın, düzenlenen tüm seminer ve etkinliklere Başakşehirli kadınlarımızı davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi