Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

İBFK Yeni Formasını Su Altında Tanıttı - BaŞakHaberBaŞakHaber

19 Nisan 2024 - 21:57

İBFK Yeni Formasını Su Altında Tanıttı

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü 2021-22 sezonu alternatif formasını su altında tanıttı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

İBFK Yeni Formasını Su Altında Tanıttı
Son Güncelleme :

03 Eylül 2021 - 22:42

446 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

2021-22 SEZONU ALTERNATİF FORMASINI SU ALTINDA TANITTI!

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, 2021-22 sezonunda giyeceği “su” temalı alternatif formasının tanıtımı için Dünya futbol tarihinde bir ilke imza attı ve turkuaz renkli alternatif formasını ilk kez su altında canlı yayınla görücüye çıkardı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü saha dışında yaptığı işlerle fark oluşturmaya devam ediyor. Çevresel sürdürülebilirlik temasını sosyal sorumluluk çalışmalarında önemli bir yere koyan kulüp, 2021-22 sezonunda giyeceği alternatif formasında bu kez ‘su’ etrafında önemli mesajlara yer verirken aynı zamanda su altında canlı yayınla gerçekleşen ilk forma tanıtımı ile Dünya’da bir ilke imza attı. Doğal kaynak suyu Mila ve Bilcee’nin katkıları ile gerçekleşen organizasyonda, su temalı forma ilk kez Dünya Serbest Dalış rekortmeni Şahika Ercümen’in üzerinde görücüye çıktı.

Formanın detaylarında ise su ve Dünya’daki suyun durumu ile ilgili endişe verici bilgiler yer alıyor. Kulüp, turkuaz renkli forma etrafında planladığı “SÖZ VER” kampanyası ile Birleşmiş Milletler öncülüğünde 2030’a kadar ulaşılması planlanan Küresel Amaçlar’dan Temiz Su ve Sanitasyon (6. Amaç), Sorumlu Üretim ve Tüketim (12. Amaç), İklim Eylemi (13. Amaç) ve Sudaki Yaşam (14. Amaç) temalarında sezon boyunca farkındalığı arttırmaya çalışacak.

Başkan Göksel GÜMÜŞDAĞ;

“Su temalı formamız etrafında planladığımız kampanyamızın ilk adımı olarak ilk sözü manifestomuz ile biz veriyoruz.

Suyu daha etkin, sürdürülebilir ve bilinçli kullanacağımıza

Canlı yaşamın devamı için temiz ve sürdürülebilir suyun önemine dikkat çekeceğimize

İklim değişimine uyum ve etkinin azaltılmasında deniz ve okyanusların rolünü anladığımıza ve anlatacağımıza

2030’a kadar ulaşılmak üzere belirlenen Birleşmiş Milletler Küresel Kalkınma Amaçları ve ülkemiz su politikaları ile uyum içinde, 3 tarafı denizlerle çevrili Türkiye ve bir deniz şehri olan Istanbul’un takımı olarak yaşam kaynağı suyu koruyacağımıza

“Zor diye bir şey yoktur, imkansız zaman alır.” diye çıktığımız bu yolda

SÖZ VERİYORUZ.” dedi.

Söz verdikten sonra başkan sözlerine “Aynı zamanda kulübümüz, tuttuğu takımdan bağımsız, çevre dostu herkesi sezon boyunca bizimle birlikte ‘SÖZ VER’meye ve suya sahip çıkmaya davet edeceği bir hazırlık yapıyor. Katılımcıların verdikleri sözleri sosyal medyalarında paylaşabilecekleri kurgu çok yakında duyurulacak.

Kulübümüz “SÖZ VER” kampanyası etrafında iletişim çalışmaları ve iş birliklerine sezon içerisinde de devam edecek.” diyerek devam etti.

Organizasyon sonrası hatıra olarak toplu fotoğraf çekilindi.

Kaynak: BHA

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi