Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR SPOR YATIRIMLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR - BaŞakHaberBaŞakHaber

26 Nisan 2024 - 01:23

BAŞAKŞEHİR SPOR YATIRIMLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, basketbol maçı yaptığı gençlere spor yatırımlarını anlattı. Hayata geçirdikleri projeleri detaylarıyla paylaşan Başkan Kartoğlu, Başakşehirli gençler için proje üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR SPOR YATIRIMLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Son Güncelleme :

14 Ocak 2023 - 22:11

148 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Kayaşehir Kültür Yaşam Parkı’nda gençlere sürpriz ziyarette bulundu. Basketbol oynayan gençlerle bir araya gelen Başkan Kartoğlu, gençlerin birlikte maç yapma teklifini de geri çevirmedi. Keyifli bir maçın ardından Başkan Kartoğlu, gençlere yönelik hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Spor parklarının sayısı 15’e çıktı

Spor parkları sayısında ciddi bir artışın olduğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, “6 yıl önce 4 spor parkımız bulunuyordu. Bu rakamı 15’e çıkardık. Bugüne kadar spor parklarımızda komşularımıza 2 milyon kez hizmet verdik. Bir hayal olarak başladığımız Gençlik Oyunları’na 2017 yılında 5 bin 400 gencimiz başvuru yapmıştı. Aradan geçen süre içerisinde güncel verilerimizle birlikte üç yüz binden fazla gencimize ulaştık. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı.” dedi.

Gençlik Kampı, Çocuk Maratonu ve daha fazlası…

Gençlere sporla ilgili tavsiyelerde de bulunan Başkan Kartoğlu, “Sporu asla bırakmayın. Bu yönde kariyer düşünüyorsanız Başakşehir Belediyesi BESYO Hazırlık Kursumuz tam da size göre. Bugüne kadar 243 öğrencimiz beden eğitimi ve spor bilimleri fakültelerine girmeye hak kazandı.” şeklinde konuştu.

Başkan Kartoğlu, ayrıca Sporun T’si, Enez Gençlik Kampı, Çocuk Maratonu ve Spor Ligi başta olmak üzere birçok alanda Başakşehirli gençler için proje üretmeye ve hayata geçirmeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi