Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞKAN KARTOĞLU: “TÜRKİYE’DE ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI KURACAĞIZ“ - BaŞakHaberBaŞakHaber

29 Mart 2024 - 08:32

BAŞKAN KARTOĞLU: “TÜRKİYE’DE ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI KURACAĞIZ“

Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Yasin Kartoğlu, Türkiye’de elektrikli araç şarj istasyonu kurabilecek 52 kurum ve firmadan birinin Başakşehir Belediyesi olduğunu söyledi. Kartoğlu, elektrikli araçların 45 saniyede dolum yapabileceği istasyonlar için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞKAN KARTOĞLU: “TÜRKİYE’DE ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI KURACAĞIZ“
Son Güncelleme :

16 Mart 2023 - 20:27

220 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” programı kapsamında Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. Öğrenciler yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden projeler ve deprem çalışmalarının yanı sıra soruları cevapladı.

“Türkiye’deki 52 kurumdan biriyiz”

Gençlere yönelik yatırım ve hizmetlere önem verdiklerini söyleyen Başkan Kartoğlu, TOGG’un şarj istasyonlarıyla ilgili soru üzerine şöyle konuştu:

“Türkiye’de elektrikli araç şarj istasyonu kurabilecek 52 kurum ve firmadan birisi Başakşehir Belediyesi. Biz, belki de sadece Başakşehir’de değil, Türkiye’nin birçok noktasında bu istasyonları kuracağız.”

“45 saniyede dolum için çalışmalar sürüyor”

Elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumuyla ilgili merkezler oluşturulduğu dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “TOGG bizim için önemli çünkü ülkemizin arabası olacak. Araç enerji dolumu ile ilgili iki senaryo var; biri 45 saniyede, diğeri 8 saatte araçların enerjilerini doldurması. 8 saatte dolum için yeterli altyapı var. Ancak 45 saniyede dolum çok fazla ve hızlı elektrik çektiği için altyapı şu an yeterli değil. Onun için hazırlık yapıyor.” diye konuştu.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi