Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Bilgievlerini Duymayan Kalmasın! - BaŞakHaberBaŞakHaber

2 Mayıs 2024 - 00:48

Bilgievlerini Duymayan Kalmasın!

Başakşehir Belediyesi bilgievleri öğrencileri, Başakşehir ilçe sınırlarındaki tüm çocukların bilgievlerinden haberdar olması için sevgiyle bilgiyi paylaşma günleri düzenliyor.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Bilgievlerini Duymayan Kalmasın!
Son Güncelleme :

14 Aralık 2012 - 0:21

433 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediyesi bilgievleri öğrencileri, Başakşehir ilçe sınırlarındaki tüm çocukların ‘bilgievleri’nden haberdar olması için sevgiyle bilgiyi paylaşma günleri düzenliyor.

Başakşehir Belediyesi’nin örnek projelerinden olan bilgievleri, her geçen gün bir yeni etkinlikle karşımıza çıkıyor. Sürdürdükleri faaliyetlerle hem verimli hem de eğlenceli vakit geçiren bilgievi öğrencileri, ulaşamadıkları, seslerini duyuramadıkları kimse kalmasın istiyor. Bu çerçevede, Başakşehir ilçe sınırlarında tüm çocukların bilgievlerinden haberdar olması için sevgiyle bilgiyi paylaşma günleri düzenleniyor.

Güvercintepe Bilgievi’nin başlattığı bu yılki ilk tiyatro etkinliği ve müzik resitalleri, Hikmet Ulubay İlköğretim Okulu’nda başladı. Sırasıyla, Mahmut Şevket ve Tepe İlköğretim Okulları’nda da sahnelenecek oyun ve müzik ziyafetlerinde, çocuklar doyasıya eğlenip, ders aralarında stres atıyor.

Tüm çocukları teşvik etmek istiyoruz

Gülsümün Kısmeti, Avukat ve Gençlik Halleri adında üç ayrı tiyatro oyunu sergileyen bilgievi öğrencileri, saz ve gitar resitalleriyle de göz doldurdu.

Bilgievleri arasında bir tiyatro yarışması düzenlemek istediklerini de söyleyen bilgievi yetkilileri, bilgievlerine tüm çocukların gelmesini teşvik etmek adına bu tür faaliyetleri artırarak devam edeceklerini söyledi.

Tiyatro etkinliklerinden memnuniyetini dile getiren öğrenciler ise ‘’Hepimiz bu tiyatro için emek harcadık. Bilgievine gelirken bir amacımız vardı. Bilgievleri sayesinde amacımıza ulaştık ama bir yerde kısıtlı kalmak istemiyoruz. Her yerde oyunumuzu sergilemek istiyoruz’’ diye konuştular.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi