Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR 8. SPOR LİGİ'NDE GÖRKEMLİ FİNAL - BaŞakHaberBaŞakHaber

28 Nisan 2024 - 08:31

BAŞAKŞEHİR 8. SPOR LİGİ’NDE GÖRKEMLİ FİNAL

Başakşehir Belediyesi Spor Parkları arasında düzenlenen 8. Spor Ligi Yiğit Demirel Sezonu, görkemli bir finalle tamamlandı. 9 ay süren ve 2 bin öğrencinin katıldığı turnuvalarda dereceye girenler, ödüllerini Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun elinden aldı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR 8. SPOR LİGİ’NDE GÖRKEMLİ FİNAL
Son Güncelleme :

23 Eylül 2023 - 22:23

145 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediyesi Spor Parkları’nda eğitim gören minik sporcuların mücadele ettiği 8. Spor Ligi Yiğit Demirel Sezonu, Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadyumu’nda gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi. Programa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra genç sporcuların aileleri de katıldı. Başakşehirli çocuklara sporu sevdirmek ve aralarındaki kardeşlik duygularını pekiştirilmek amacıyla yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrenciler madalya ve kupalarına kavuştu.

“Kardeşlik bağlarını güçlendiriyoruz”

Başakşehir Spor Parkları arasında bu yıl sekizincisi düzenlenen Spor Ligi’nde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Spor eğitimi verdiğimiz Başakşehirli çocuklarımızı, 2014’ten bu yana turnuvalarda bir araya getiriyoruz. Hem yarışma kültürü kazanmalarını, hem de arkadaşlık ve kardeşlik bağlarının güçlenmesini sağlıyoruz. Yıl boyu devam eden turnuvalarda çocuklarımız, aldıkları eğitimleri müsabaka ortamında gösterme fırsatı buldu.” şeklinde konuştu.

“Genç yetenekleri keşfediyoruz”

Spor Ligi’nde mücadele eden ve final heyecanı yaşayan 2 bin sporcunun kupa ve madalyalarına kavuştuğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, “Sadece dereceye girenler değil, turnuvalarımızda yer alan tüm çocuklarımız, bizlerin gözünde şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Çocuklarımıza yarışma ve rekabetin heyecanının yanında paylaşma ve dostluğun sevincini de yaşatıyoruz. Spor parklarımızda genç yetenekleri keşfediyoruz. Geleceğin yıldızlarını ve şampiyon sporcularını çekirdekten yetiştiriyoruz. Kendine güvenen, çevresine saygılı ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi